Kleuren voor volwassenen

Kleuren alleen voor kinderen? Nee hoor, ook volwassenen kunnen nu ‘in het openbaar’ kleuren. Niemand zal er meer vreemd van opkijken want het is tegenwoordig heel gewoon en heerlijk ontspannend. Kleurboeken zijn overal en in vele soorten en maten verkrijgbaar.
De Wereldwinkel heeft nu ook een aantal boeken in haar assortiment. Altijd al willen kleuren? Probeer het met één van onze Mandala-kleurboeken. Een mandala is een complex abstract ontwerp dat meestal een ronde vorm heeft. Mandala’s werden oorspronkelijk gebruikt door de Tibetaanse boeddhistische monniken die ze gebruikte bij het mediteren. We zien mandala’s terug in het christendom, die ze gebruikte in de ramen van kerken en kathedralen. Ook zijn er veel mooie mandala’s uit de Keltische tijd waar men vooral vlechten en knopen binnen de cirkel gebruikte.

Kleuren is intensief en u kunt uw fantasie de vrije loop laten over, even het hoofd bij wat anders. Of gezellig met uw (klein-) kinderen genieten van het samen kleuren.