Moederdag en Fairtrade Week

Maak uw moeder blij, maak de moeder van uw kinderen blij, maak een moeder in Nederland of ergens in de wereld blij met een aankoop in de Wereldwinkel.
Steunt u de Wereldwinkel, dan steunt u ook gelijk de moeders die zich inzetten voor onze fairtrade producten.
Bekijkt u zeker onderstaande folder, we hebben weer veel mooie en lekkere producten in de winkel. En hoort, zegt het voort: “De Wereldwinkel is weer open”. Deel deze folder ook gerust met uw eigen netwerk, iedereen kan zich gemakkelijk opgeven voor de nieuwsbrief via de website. Na de kille corona tijd hebben we u nodig om te blijven bestaan. Niet voor onszelf, maar vooral voor de producenten in ontwikkelingslanden die onze hulp hard nodig hebben, juist in deze tijd.
Van 8 t/m 16 mei is het Fairtrade Week, komt u zeker even langs want bij elke aankoop krijgt u gratis een leuke (groene) attentie.