Honing in knijpfles

Een heerlijke, zachte honing. Fijn van geur en smaak. Lekker op bijvoorbeeld brood, in de thee, bij muesli of op toetjes. De knijpfles is zeer gebruiksvriendelijk. Ook het doseren is gemakkelijk dankzij de maatverdeling op de fles.

Copiasuro in Guatemala is een coöperatie van 175 imkers. De laatste jaren wint de bijenhouderij aan belang voor hun gezinsinkomen. Met de ontwikkelingspremie investeerde het bedrijf in technische ondersteuning van de imkers waardoor Copiasuro kwaliteitshoning levert.

Apicoop in Chili biedt zo’n 225 imkers een goede prijs voor hun honing en hulp bij verhoging van de productie, milieubeheer en de gezondheid van de bijenvolkeren. De honingcoöperatie investeert de ontwikkelingspremie onder andere in nieuwe leden en in de teelt van nieuwe producten, zoals blueberries.