Chocoladefondue met een vleugje kokos

Dessert voor 4-6 personen

Bereidingstijd: ca. 30 minuten (exclusief baktijd)

 

 

Ingrediënten:
100 g boter
2 eieren
aardbeien
bramen
frambozen
of (zacht) fruit naar keuze

En van Fair Trade Original:
1 pak Mix voor muffins met stukjes chocolade
1 blikje biologische Kokosmelk, 270 ml
300 g Chocoladepasta extra puur
2-3 el Rietsuiker
1 blik Ananasschijven op sap
½ blik Mangoschijven op lichte siroop

Bereid de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen. Verhit de kokosmelk in een pan en voeg de chocoladepasta en de rietsuiker naar smaak toe. Roer alles tot er een gladde dikke saus ontstaat. Laat iets inkoken tot de gewenste dikte. Snijd de muffins in blokjes, maak het fruit schoon en laat de ananas- en de mangoschijven uitlekken. Snijd de ananas- en mangoschijven in stukjes. Rijg het fruit aan spiesjes. Zet de chocoladefondue in een fonduepannetje op tafel en serveer het met de fruitspiesjes en de blokjes muffin.