Cadeaubonnen Wereldwinkel

In de media is inmiddels veel te lezen over de cadeaubonnen van de Wereldwinkel.

De cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland blijven hun waarde behouden!

In Nederland zijn er twee soorten wereldwinkelcadeaubonnen.
De cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland (donkerblauw) en de cadeaubonnen van Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen (verschillende kleuren).

De Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen is nu in problemen. Dit betekent dat de cadeaubonnen van deze Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen niet meer inwisselbaar zijn bij wereldwinkels.

Wereldwinkels Nederland betreurt de problemen. Dit is een tegenslag voor klanten, en voor wereldwinkels die nog cadeaubonnen van Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen op voorraad hadden.
We vinden het belangrijk om te duiden dat de cadeaubonnen die wij uitgeven nog gewoon bij de wereldwinkels inwisselbaar zijn.

Wereldwinkels die cadeaubonnen willen blijven verkopen kunnen kosteloos cadeaubonnen bij Wereldwinkels Nederland bestellen.
Wereldwinkels Nederland heeft cadeaubonnen in de waarden € 5, € 10, € 15 en € 25. Deze zijn 100% gegarandeerd en hebben een landelijke dekking. (Ook wereldwinkels die geen deelnemer zijn van Wereldwinkels Nederland kunnen de cadeaubonnen aan hun klanten verkopen)