Plantaardige drinkfles van BE O Lifestyle

Wij introduceren graag een nieuw product van BE O Lifestyle, een start-up die gebruiksproducten maakt op basis van planten i.p.v. aardolie. Hun eerste succesvolle product is de BE O bottle, een drinkfles dat gemaakt is uit restafval van rietsuiker dat overigens voldoet aan Fair Trade.

De fles is ontworpen met handige eigenschappen: 100% recyclebaar, inhoud 500 ml, BPA vrij, gemakkelijk schoon te maken en de fles kan uit elkaar. Tevens is de fles vaatwas bestendig en kan ruimtebesparend opgeruimd worden.

De fles wordt geproduceerd in Nederland en geassembleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast plant BE O een boom voor iedere fles die verkocht wordt. Dit alles maakt dat dit product een klimaat-positieve impact heeft!

Koop deze nieuwe en unieke drinkfles nu bij de Wereldwinkel in Leek. De drinkfles wordt verkocht in een open verpakking die het verhaal en de product eigenschappen overtuigend verteld.