Honing Sticks

Introductie
Fair Trade Original introduceert per portie verpakte vloeibare honing in sticks. De honing is dezelfde honing als je van ons gewend bent maar dan nu in een stick verpakt per portie. Aromatisch, fruitig en licht bloemig van smaak. Het natuurlijke ongeraffineerde alternatief voor suiker.
De honing in sticks zijn heel veelzijdig in gebruik: om te gebruiken in je thee, maar ook bij je ontbijt (ontbijtgranen, yoghurt), een smoothie, salade of dessert. Of om mee te nemen op vakantie .

Een topprestatie
Met deze honingsticks doe je goud in je thee. De bijen zorgen voor de eerste topprestatie. Zij verzamelen van bloem tot bloem de lekkerste zoetigheid. De fairtrade imkers maken er daarna vakkundig deze goudgele honing van. Zij verdienen zo een eerlijke boterham met een ontwikkelingspremie, die ze investeren in projecten binnen de coöperatie of voor de gemeenschap.