Bonbons met koffie, honing en cacao

Voor ca. 16-20 stuks
Bereidingstijd: ca 15 minuten
(exclusief 1,5 uur afkoeltijd)
Ingrediënten:
100 g kokosolie
En van Fair Trade Original:
5 flinke el Tropisch honing
50 g Cacaopoeder
2 gram Oploskoffie Dark Roast

Verwarm de kokosolie au bain marie (in een kom boven een pan met kokend water). Voeg, wanneer de kokosolie helemaal vloeibaar is, de honing, het cacaopoeder en de instant koffie toe en roer het tot een gladde substantie. Laat het iets afkoelen en giet het daarna in ijsblokjesvormpjes of silicone vormpjes ter grootte van een bonbon. Laat de bonbons afkoelen tot kamertemperatuur en plaats ze daarna nog 1 uur in de koelkast. Serveer de bonbons bij de fairtrade koffie of thee. Serveer er ook nog andere lekkernijen van Fair Trade Original bij, zoals de chocolade minireepjes.